Program 2019

2020 Program coming Spring 2020!

07:00

90 min

Breakfast, IPBC Welcome & Opening Keynote

08:40

60 min

60 min

60 min

Communication

60 min

Business Best Practices

Bookkeeping for NFP Charities

  • Jan Breuls-Dorang

9:40

30 min

Morning Break

9:40 - 12:20

140 min

Tradeshow Open

10:10

60 min

Business Best Practices, Strategy

Expanding into advisory services

Sponsored by QuickBooks

  • Helina Patience

60 min

Moving your business to the next level

60 min

Business Best Practices

60 min

Business Best Practices

11:20

60 min

60 min

60 min

Business Best Practices, Marketing

60 min

Business Best Practices

Capital leases

  • Troy Elliott 

12:20

30 min

AGM Registration

12:50

60 min

AGM - members only (lunch provided)

13:50 - 18:30

3hrs, 10 min

14:00

60 min

60 min

Business Best Practices, Strategy

60 min

Strategy

60 min

Professional Conduct

15:00

30 min

Afternoon Break

15:30

90 min

HR & Payroll

90 min

Business Best Practices, Strategy

90 min

Business Best Practices, Strategy

90 min

Marketing

Embracing social media & getting your brand out there

17:00 - 18:30

90 min

Opening Reception in Tradeshow Hall

Conference schedule subject to change without notice.

©2020 by the Institute of Professional Bookkeepers of Canada. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon