Program 2019

Conference schedule subject to change without notice.

06:25

35 min

Walk and talk with Kellie Parks, CPB

07:00

1 hr 10 min

Breakfast

8:40 - 15:50

7 hr 10 min

Tradeshow Open

08:40

60 min

Business Best Practice, Communication

60 min

Business Best Practice, Technology

60 min

Technology

Cybersecurity

  • S/Sgt. Alexandre Beaulieu; RCMP Cybercrime Division

60 min

 HR & Payroll, Taxes

9:40

30 min

Morning Break

10:10

60 min

Technology

60 min

60 min

Business Best Practice, Technology

11:20

60 min

60 min

Business Best Practice, Communication

60 min

Accounting

12:20

45 min

Lunch Break

13:05 - 13:50

45 min

Keynote Presentation - Intuit

14:00

60 min

Marketing Your Practice

Sponsored by Xero

  • Hollie Thomas

60 min

Business Best Practices

60 min

15:00

50 min

Afternoon Break & Prizes in Tradeshow Hall

15:50

60 min

Business Best Practices, Strategy

Sponsor session

  • coming soon

60 min

HR, Strategy

Employee Retention, Motivation & Engagement

60 min

Technology

16:50

1 hr 10 min

Free Time

18:00

3 hrs

Awards Ceremony, Closing Keynote Presentation, Closing Remarks & Entertainment

Conference schedule subject to change without notice.

#CPBCIGNITE

©2020 by the Institute of Professional Bookkeepers of Canada. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon